Liebster award 6 ( Post – 99.9)

Hey guys …. I’m grateful to receive my 6th Liebster award..!! It has been given to me by Sann

Do I need to say something about Sann.. She is just 13… & writes amazing post that you won’t believe….. trust me guys….

Do visit & Don’t forget to follow her.. & one more thing.. I’m revelling secret about Sann …

She knows Marathi.πŸ™ˆπŸ™ˆ

Thank you so much Sann for the nomination…(sorry late post kelyabaddal)

IN RESPONSE TO SANN’S QUESTIONS:

1.Why did you decide to start a blog?

Ans:- Actually I never thought to write a blog up to 2016… coz before that I had never written anything instead of my academic notes.. coz I hate writing (copying) πŸ˜‚πŸ˜‚… So the point is, I had 3 months summer holidays in the year(2017), So..in morning I used to play cricket & after an evening watching IPL cricket matches .. but I didn’t have anything to do in the afternoon. So, I decided to learn something different in that free time & coincidentally I got registered on freelance.com & a few days later, I started blogging, I’ve already explained about it in my ….”THANK YOU AYESHA MA’AM POST”.. what about blogging?? … honestly, I would like to say. Blogging doesn’t mean for me to write something & that should be appreciated by everyone, instead of, I love sharing whatever happened in my life & to know others too. I think sharing helps us to live life in a happy way, that’s what I thought and I continued blogging. Other than, I love to interact with different people, from different cultures all over the world as I always try to learn something from every person, post & interaction.. this is the major intention of mine towards blogging …..coz I’m not that good in writing & weak in English as everyone knows. So, in a hope to learn & improve in myself. I would be definitely continued blogging…( copied and from my previous award due to the same question)

2. Are there any books which completely put you down and made you regret wasting your time reading it?

And:- Not any actually… I don’t read books πŸ™ˆ

3. What is your say on wars?

Ans:- I think it’s bit controversial topic.. since I’m common man.. I believe, weapons are not created only to show off.. so it’s part of our lives since humans have existed & so. I just say… everything is fair in love and war…

4. Your favourite song and singer. And why you love them?

Ans:- I can’t choose one actually.. recently I have mentioned some of them in my award post… Like.. Arjit Singh, Shreya Ghoshal, Taylor Swift, Enrique Iglesias.. & I like them not Love ………….!!!!

5. Is there anything you would like to improve in yourself? Why?

Ans:- Life is all about improving .. at this moment I think, I need to join a gym again. It’s been 2 months since I’m away from exercise due to my finger had a problem of a Knot.. the problem is not cured but I realized that, I’m getting fat & lazy.. in fact, I would be in gym within 15 minutes after posting this award.. 😎😎

6. How do you deal with stress? Any pro tips!?😜

Ans:- I just share my problems with my close friends.. in fact you can say that .. to pass the stress😜.. that’s the relief for me I guess.. dosto ka fayda kab uthaye fir.πŸ˜›πŸ˜›

7. One thing you feel money cannot buy. Why?

Ans:- undoubtedly Love …

8. Do you believe in equality in all sectors? Or do you think it should be applicable to only a few sectors?

And:- I think … I’m getting late for gym & then. I will have to watch India vs South Africa cricket match πŸ˜‚πŸ˜‚( sorry Saan for a weird answer,… I think exactly same that you thinkπŸ˜›.. will tell you in my personal interview after your exams are over 😯)

9. Any article or story or poem that gave you a wake-up call? Which one is it?

Ans:- Not anyoneπŸ˜…πŸ˜… .

10. What are the top things on your bucket list?

Ans:- first & Very important is to write my 100th post πŸ˜‚πŸ˜‚.. & Next is to achieve my all dream πŸ˜‡

Thank you so much for reading..!!!

Advertisements

230 thoughts on “Liebster award 6 ( Post – 99.9)

      1. Abbb Comment mey colour kese dalte Hai πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜’πŸ˜¬πŸ˜€
        Mai ye soch rahi hu Comment ko bada kese karuπŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•πŸ™ŠπŸ™Š
        Haha! Anyway… Me too don’t like reading books πŸ˜‚πŸ˜‚ academics books bhi nai😜😜😜

        Liked by 4 people

      2. See…. Itne Kam time mai aachi tarah se pechan liye….! πŸ˜›πŸ™Š
        Welcome πŸ‘
        Welcome πŸ‘
        πŸ‘†πŸ‘† Ye galti se nahi hua Hai…πŸ˜‚πŸ˜‚ It’s just coz you said two times πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›

        Liked by 2 people

      1. Lol! Haha! Haanji. I’ll put my blog on private modeπŸ˜‹10-15 din ke liye. But I’ll be reading blogsπŸ˜‹πŸ˜‹
        Chalo ji. Bye☺☺Padhna hai😭

        Liked by 3 people

      2. ❀❀Needed, very much needed. 😘😘😘
        More aashirwaad back at youβ€β€β€πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—

        Liked by 3 people

  1. HeheπŸ˜‚ had fun reading your answers… You know what I nominated you for another Liebster Award which is still in the draftsπŸ˜‚ but I guess I ll give that nomination to someone else as there are many people whom I want to nominateπŸ˜… Thanks and I feel happy ki majhi post 99.9 th post ahe😎 so gear up for your 100th and yes pakka after my exams a personal interview πŸ˜‚πŸ‘β€
    Lots of love and best wishes for gym regimeπŸ˜‚β€β€

    Liked by 5 people

    1. Nah ..
      that’s not fair Sann …
      How can you give my award to someone else.. I want my award..
      & You’re the reason actually that I join gym again..
      Best luck for your exam.. hope you attain great success in your life …
      Thank you so much again for the nomination..!!!

      Liked by 1 person

      1. Hehe was kidding… I have your name still and I am going to pester u by nominating you for every award I getπŸ˜‚ I am happy ki tu majhyamule gym join kela🀘 thank you and welcome β€πŸ€—

        Liked by 2 people

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.