Liebster award 6 ( Post – 99.9)

Hey guys …. I’m grateful to receive my 6th Liebster award..!! It has been given to me by Sann

Do I need to say something about Sann.. She is just 13… & writes amazing post that you won’t believe….. trust me guys….

Do visit & Don’t forget to follow her.. & one more thing.. I’m revelling secret about Sann …

She knows Marathi.🙈🙈

Thank you so much Sann for the nomination…(sorry late post kelyabaddal)

IN RESPONSE TO SANN’S QUESTIONS:

1.Why did you decide to start a blog?

Ans:- Actually I never thought to write a blog up to 2016… coz before that I had never written anything instead of my academic notes.. coz I hate writing (copying) 😂😂… So the point is, I had 3 months summer holidays in the year(2017), So..in morning I used to play cricket & after an evening watching IPL cricket matches .. but I didn’t have anything to do in the afternoon. So, I decided to learn something different in that free time & coincidentally I got registered on freelance.com & a few days later, I started blogging, I’ve already explained about it in my ….”THANK YOU AYESHA MA’AM POST”.. what about blogging?? … honestly, I would like to say. Blogging doesn’t mean for me to write something & that should be appreciated by everyone, instead of, I love sharing whatever happened in my life & to know others too. I think sharing helps us to live life in a happy way, that’s what I thought and I continued blogging. Other than, I love to interact with different people, from different cultures all over the world as I always try to learn something from every person, post & interaction.. this is the major intention of mine towards blogging …..coz I’m not that good in writing & weak in English as everyone knows. So, in a hope to learn & improve in myself. I would be definitely continued blogging…( copied and from my previous award due to the same question)

2. Are there any books which completely put you down and made you regret wasting your time reading it?

And:- Not any actually… I don’t read books 🙈

3. What is your say on wars?

Ans:- I think it’s bit controversial topic.. since I’m common man.. I believe, weapons are not created only to show off.. so it’s part of our lives since humans have existed & so. I just say… everything is fair in love and war…

4. Your favourite song and singer. And why you love them?

Ans:- I can’t choose one actually.. recently I have mentioned some of them in my award post… Like.. Arjit Singh, Shreya Ghoshal, Taylor Swift, Enrique Iglesias.. & I like them not Love ………….!!!!

5. Is there anything you would like to improve in yourself? Why?

Ans:- Life is all about improving .. at this moment I think, I need to join a gym again. It’s been 2 months since I’m away from exercise due to my finger had a problem of a Knot.. the problem is not cured but I realized that, I’m getting fat & lazy.. in fact, I would be in gym within 15 minutes after posting this award.. 😎😎

6. How do you deal with stress? Any pro tips!?😜

Ans:- I just share my problems with my close friends.. in fact you can say that .. to pass the stress😜.. that’s the relief for me I guess.. dosto ka fayda kab uthaye fir.😛😛

7. One thing you feel money cannot buy. Why?

Ans:- undoubtedly Love …

8. Do you believe in equality in all sectors? Or do you think it should be applicable to only a few sectors?

And:- I think … I’m getting late for gym & then. I will have to watch India vs South Africa cricket match 😂😂( sorry Saan for a weird answer,… I think exactly same that you think😛.. will tell you in my personal interview after your exams are over 😯)

9. Any article or story or poem that gave you a wake-up call? Which one is it?

Ans:- Not anyone😅😅 .

10. What are the top things on your bucket list?

Ans:- first & Very important is to write my 100th post 😂😂.. & Next is to achieve my all dream 😇

Thank you so much for reading..!!!

Advertisements

Mystery Blogger Award

Hey guys.. I’ve been nominated for Mystery blogger award for twice. So, I’ve written both the award together. It is given to me by Penfila & Jaya singh . They both are an amazing blogger. Please do visit their blog. Thank you so much guys for nominating me.

RULES

  • Put the award logo/image on your blog
  • List the rules.
  • Thank whoever nominated you and provide a link to their blog.
  • Mention the creator of the award and provide a link as well
  • Answer the 5-10 questions you are asked
  • Nominate 5-10 other bloggers
  • Notify your nominees by commenting on their blog
  • Ask your nominees any 5-10 questions of your Choice.

Questions are asked to me by Jaya:-

  • What is the thing that irritates you the most?

Ans :- I don’t get irritated easily. But, Actually I’m a straightforward person, so, whenever people suddenly changes their behaviour due to have an issue with me, instead of discussing face to face & hides exact matter from me, that irritates me most. I literally don’t like that, whatever problem is, we should always try to sort out it by discussion.

  • Whaat was the book you closed only after you reached the last page?
  • Ans:- I haven’t read any complete book yet.
  • Are you a fitness freak?
  • Ans:- Not exactly, I do go to gym & morning walk as well…. But it is only for good health purpose.
  • Which celebrity’s personality do you admire the most?
  • Ans:- Ranbir Kapoor… !!
  • Are you really concerned with your looks or you don’t give a damn to looks?
  • Ans:- No, I’m not concerned about my looks. I like the way I look.

Questions are asked to me by Penfila:-

  • What state or country do you never want to go back to?
  • Ans:- There is not that kind of state or country where I don’t want to visit again.
  • What’s the best single day on the calendar?
  • Ans:- every days are same .. if it is only for me then that must be my birthday.
  • If all jobs had the same pay and hours, what job would you like to have?
  • Ans:- Yoga teacher 😛
  • What are some things you’ve had to unlearn?
  • Ans:- Nothing.
  • As the only human left on Earth, what would you do?
  • Ans:- I will find someone else.

My nominees are :

  1. Sameera Mansuri
  2. Zankhana Goyal
  3. Kranti
  4. Pratibha Gupta
  5. Yasmin Didi
  6. Sann sis
  7. Madhusudha sir
  8. Pia majumdar
  9. Sana Mahin
  10. Tammy
  11. Overloadedemotions

Questions for the nominees.. :

  1. Have you ever save someone’s life?
  2. What is your greatest fear ever?
  3. Do share any one funny incident happened with you in school?
  4. How different your life was one year ago?
  5. What is something that everyone should try at least once?
  6. Your 1 best quality?
  7. Your favourite blogger on WordPress (must choose one)?
  8. Do you take writing as a hobby or you want to become a famous writer?
  9. What is life according to you?
  10. Any advice for my blog?

Please write back & let me know once you have done…………… will be waiting …!!!

Thank you so much for reading….!!!

Happy Blogging Anniversary

Hi everyone.. I just got notification in morning that it was 4th April of 2017 when I was started Blogging. I couldn’t believe when I saw notification & have been writing for one year… !!

I mean it is the first application which I loved most & have been using constantly coz here are just not amazing & talented People, along with caring soul’s of Humanity with whom I feel comfortable like my family, you know…… it’s like caring of soul’s (wp people) rather than praising of some good looking people which happens at other social apps ,

It is the only thing which made me feel comfortable to stay here for a year, otherwise… you do know, how stupid & crazy I’m & my writing… but I learned one thing here, It really doesn’t matter how you’re, if you stay with talented people you actually learn so many things which I’ve been experiencing here !!! ..

one sec… I’m not going to change 😂.. I like the way I’m & will always be same though I know you guys will support me .. So I love you all of you… 😘

Seriously I don’t have enough time to write lengthy post due to exams, it has written by heart what I’m feeling right now ..

So.. Thank you so much guys to be part of this beautiful journey, it wouldn’t have been possible without your support… Stay blessed & Be always READY TO LOVE

Instagram

ONE LOVELY BLOGGER AWARD (*Repost final award post)

Ohh… Yes!! .. I’m really glad to receive the one lovely blogger award from my blogger friends PIYUSH BILANDI & KETAKI BHAVE… Thank you guys for the nomination … They both are awesome blogger… if you are tech lover, then you must visit Piyush’s blog… He is very knowledgeable person in his sector and he writes so many informative articles…. have a visit please :-

http://techtalksandnews.wordpress.com
Ketaki writes inspirational articles about life in a very good way.. her every content are worthy to read .. have a visit please:

http://decorativeminds.wordpress.com
Rules of the award as you can see over in the award photo…..

Let’s start to know something about me….

Basically I look very innocent by my face but… I’m so much crazy rather than .. 🙈🙈

HERE ARE SEVEN REAL FACTS ABOUT ME:-

  • I’m simple, common & sweet type of guy living with my broad lovely family….
  • I was good in my school academic life, as I haven’t been got less than 3rd rank, most of the time 1st rank till the 9th standard...
  • I don’t like DJ remix songs… but I love to listen silent songs on high intensity of sound as I enjoy them on my home theater… in fact, I am ready to break my Eardrum on … NO PROMISES SONG BY SHAYNE WARD .. which I love 😍 most .. I’m really mad for this song...
  • My favorite sports woman is Carolina marin…. I love 😍 her aggression while playing badminton ..
  • Sometimes… Its very difficult to control when I’m angry…..
  • I am very lazy person, I can sleep up to 12 hours on Holiday…
  • In case of life, I only believe on .. “THERE IS NOTHING LASTS FOREVER “… this statement & I never tried to look back though I have faced so many ups & downs in my life…….
  • TIME FOR NOMINATION:-
  • for me you all people are lovely blogger and my friends.. So.. no nomination for this time .. stay blessed, cool and happy. ..

BE ALWAYS READY TO LOVE


PS : This is reposted by me, due to busy schedule I’m not getting enough time to write something or post the award. Here I apologize to everyone who have been nominated me for various awards but I couldn’t get enough time to write back .. so I just thought to repost it for the people who have nominated me & fellow bloggers as well, as they wanted to know little bit about me. May be I won’t be able to write awards for at least next two months, So, If you want to ask me any questions about my writing or me, I’m ready to answer your questions in the comments section… !! I’m really pleased & greatful to have you all friends here .. keep loving & supporting me.. Thank you so much..!!!

Liebster award 5 

In response to SANA’S Questions:-

Nominated by SANA MAHIN

She is new to blogging world… Though she is Young, talented blogger absolutely writes amazing post .. No doubt, she writes better than me .. So Guys.. Do visit her blog, support & don’t forget to follow her :-👇

http://cutiemahinsblog.wordpress.com/

Questions asked by SANA MAHIN to me:-

1.If you are awarded with a cash prize of Rs.1 crore then what you do with that money?

And:- I would open school for Orphan Children’s… !!! 

2.Do you believe in friendship?What qualities you prefer in your friend?

And:- Yes, I do believe…Umm .. I think, the someone who’s your friend must be honest, kind.. He/She should never let you down & should not leave you in any circumstances…!!

3.What do you like to do your free time?

And:- I love to watch movies, cricket matches and of course I love sleeping anytime…!!!

4. Is there anything you can’t live without? If yes, please mention?

Ans:- There is nothing like such without I can’t live..!!!

5.What is your opinion on blogging?

Ans:- I think it’s a nice platform for the writers who honestly love to write and good place to make stranger friends to have fun for some period of time and also dumping place for broken heart people.. (sorry I’m straight forward person & just only talking about WordPress..) !!!

6.What do you think about me?

Ans:- I don’t know much about you but honestly I found you a very sincere girl as you have written post in just few hours after nomination and of course I love your writing…!!!

7.Which is your happiest moment in life?

Ans:- when I had got 1st rank in 9th Std. .. Yeah… Coz It was like battle for me to win someone..😳😳.!!!

8.What is your aim in life?

Ans:- actually my aim was different but currently I am pursuing PG in biotechnology & it’s good field to earn Money as you can start your own business or can Job in MNC’s ..!!

9.What’s your favorite movie? Why do you like it?

Ans:- My favorite movie is Yeh Jawani Hai Diwani .. & I love it because I love Ranbir Kapoor and Deepika Padukone..!!

10.Where do you want to visit before you die?

Ans :- I would love to visit Australia to watch cricket match at Sydney…!!!

Thanks again SANA for the nomination… Also two Liebster award are pending for me to be posted.. 

I will complete one by one soon.. 

Stay blessed… !!!

Liebster award 4

Hey guys.. This is my first post of 2018 & it’s an award… I’m honored & especially when I love to write award .. well it has been possible by the light of Jyoti .. yeah I have been nominated for this award by Jyoti Soni & am sure, you guys know her, as she is amazing blogger or you can visit her Blog… 

http://jyotithelight.wordpress.com/

Thank you so much Jyoti for the nomination..!!!

The Rules:
Here are the rules for all those who will be receiving this award.

  1.  Create a new post thanking the person who nominated you, link their blog. Include award graphic.
  2. Answer the questions provided.
  3. Make a new set of 10 questions for your nominees to answer.
  4. Nominate 10 recently followed bloggers and share your post with them so they see.                                   

Questions asked to me by Jyoti :- 

1.Which is your favourite book and why?

Ans:- actually I don’t read book, but most of the the time exams force me to read books otherwise I love gossiping instead of reading books…. !!!

2. Why did you choose to write on WordPress? 

Ans:- actually I don’t know why I am here but I just say my life is flowing with the new experiences and its reflection flowing with my words..!!!

3. Which is your favourite colour and why?

And:- all colours are my favourite & especially I love my photos when I am full coloured by colours at Holi festival (isn’t it crazy)…!!!!

4. If you were to wake up as a Bird the next morning? what would be your reaction?

And:- there would be no reaction, I would be thankful to the God because .. I will get an opportunity to travel all over the world without ticket hahaha..😛

5. Do you think that light is what we need to spread in this world ? if yes, how do you spread the light?

And:- Yes .. by the inspiring people to walk on the way of Truth… !!!

6. What is life according to you? 

Ans:- according to me life is like an unknown ship which has been sent by God .. which is flowing endlessly in the Sea without any specific destination & it doesn’t know which type Storm is coming next.. yeah life is so unpredictable, even no one can explain it perfectly… !!!

7. Name a few dream destination of your and mention with whom would you like to travel to those places?

Ans:- I would love to visit Australia with the one who would be closed to me in those days….!!

8. Are you pet lover ? if yes which is your favourite pet ?

And:- yes I am a Pet lover and my favourite Pet is dog (puppy)….!!!

9. Mention one of your favorite song and also mention your favourite line from it?

Ans:- My favorite song is Ae Dil Hai Mushkil ( The title track)… & My favorite lines are..

ये रूह भी मेरी….ये जिस्म भी मेरा….उतना मेरा नहीं….जितना हुआ तेरा…..तूने दिया है जो…वो दर्द ही सही…..तुझसे मिला है तो…इनाम है मेरा…!!!

My soul, My body does not belong to me as much as it does to you…Even if I have received only pain from you, As I have received it from you, it is a reward for me…!!

10. What Do you fear most in life and why?

Ans:- can’t say exactly fear but yeah you can say it an awareness.. I don’t believe on stranger friends ( whom you never met) & I do fear coz though you call them friends, best friends or whatever but you can’t predict how long it can be gone or how early they can be kicked you from their life? So it’s better to be lived in the Real world ( it’s for me only)….!!

My nominees are:-

1. Shrutika107

2. Journysearchingmyself

3. Shambhavi Mishra

4. Soiba

5. The shining Gem

6. SANA MAHIN

7. Puja

8. Pankhudi Singh 

9. Ananyaexpress 

10. SANA 

Questions for the nominee’s :-

  1. What is something that no one would guess about you?
  2. Do you believe in ghost? if yes, then explain one experience?
  3. What is one thing, you have had to overcome in your life?
  4. What is the most important thing to you?
  5. What do you wish someone would ask you?
  6. What do you think about me? am I deserve to be writer or not ? Any advice please?
  7. What is your dream job?
  8. What do you think about wordpress account, should it be anonymous or real?
  9. What’s your favourite song ? if there is any mystery behind liking it ..please explain?
  10. Who is the best person ever met you on wordpress?( must choose one)

Once again thank you so much Jyoti for nomination & I know Sann you have also nominated me .. please give me some time.. I will answer your questions (update) soon in the same post…. !!!! 

Unique Blogger Award 

Hey guys … I hope you are doing well.. I’m grateful to receive this award.. I have been nominated for this award by … 

Trayee (Beauteous Demeanor)



http://beauteousdemeanor.wordpress.com/

Jen, GYPSYBUS28

http://gypsybus28.com

Thank you so much Trayee and Jen for nominating me .. 

Their blog is about Beauty products, so obviously they both are gorgeous blogger.. Jens recipes would definitely make you hungry and You would definitely fall in love of Trayees clicks and contents… They both are multi talented blogger.. So, Don’t forget to visit their blog and follow them….

The Rules:

  • Share the link to the blogger who has shown love to you by nominating you.
  • Answer the questions.
  • In the spirit of sharing love and solidarity with our blogging family, nominate 15 people and notify them.
  • Ask them three questions. 

QUESTIONS ASKED BY TRAYEE :- 

1. How do you feel when you get appreciated here and from whom you receive best feedback? 
Ans :- ummm… When I get appreciated here, I feel so energetic like God is spreading cosmic energy on my body… that appreciation give me power to write more and more.. and it is impossible nominate one blogger for my genuine feedback Bcoz my all fellow bloggers are so sweet and always motivate me …  

2. Which place gives you peace when you are disturbed?  
Ans;-
mostly at Cricket ground in my area.. 

3. Your favorite travel destination?  
Ans:-
can’t say favorite.. Bcoz I am always ready for traveling .. and mostly I prefer nature locations..

4. Share your blogging experience with us, few lines.  
Ans:-
Actually, I have been blogging since April 2017, I never thought to start blogging.. But.. Everything happened coincidently and I took that positively… Before joining I thought that blogging works only for Professionalism.. but later on I came to know, There are so many lovely people are here and everyone interacts like family 👪 members.. So, I am really happy to join WordPress and would love to continue blogging….

QUESTIONS ASKED BY JEN:- 

1. What are you afraid most?  
Ans :-
Actually, I am not afraid anything.. but Yes…🙈.. Sometimes in evening, if I am alone walking on the road and there is Dog 🐕 sitting middle of the road.. then I can’t cross…😂

2. What is your best experience on WordPress?  
Ans:-
Ummm.. I can remember so many experiences but if I have to choose best one .. then I would like to say and thanks to my friend Adorn .. who was nominated me for Liebster award first time.. that was my first award on WP and best experience to answer that question  …..

3. Do you read more than one book at a time? 
Ans :-
Yes .. I read… 

MY NOMINEES ARE :- 

  1. Sunil@BeingHuman
  2. Rekha
  3. Vaishnavi
  4. TitaNium
  5. Gaurav
  6. Poojannnblogs
  7. Madhusudan
  8. Leani
  9. Girija Arora
  10. Creative Crafts DN
  11. betweenthelines2017blog
  12. Akshit2708
  13. Adorn
  14. daneelyunus
  15. Konlee.   
  • NOTE:- It will be your choice to accept to reject the award

If you write award, then either you will have to give the answer of Trayees or Jens questions.. my question are same they have given me..

At the end… Again Thank you so much Jen and Trayee for nominating me.. Stay happy…😊

AWARD: ONE LOVELY BLOG AWARD 

Hey guys .. I’m grateful to receive this award. I am honored. I have been nominated for this award by Sunil@BeingHuman 

He is young growing writer. He writes very amazing post . His content are worthy to read.. highly recommended to visit his blog.. 

Thank you so much Sunil for nominating me…..

HERE ARE SEVEN FACTS ABOUT ME:-

1. Pure Vegetarian…. meat is like dead body for me(hey ..only for me😂)

2. I like Nature… and I love to take Nature pics ..

3. Cricket lover.. My favorite player is Rohit Sharma .. Bcoz he likes to sleep anytime like me..😴😴

4. I am student of Biotechnology… 

5. I like simple things rather than complicated things..

6. weak in English and Mathematics.

7. I love Pani Puri... 

MY NOMINEES ARE:-

  1. Trayee
  2. boundlessblessingsblog
  3. myexpressionofthoughtsblog
  4. Shayra
  5. Prashasti patel
  6. Sakshi bhojane
  7. Pritu555
  8. Kshitija
  9. Shalini 
  10. Gaurav
  11. betweenthelines2017blog
  12. Adorn
  13. Adika
  14. Hatinisa
  15. Jyo 

      If there is any spelling mistake in nominees name… Then I am sorry for that.. once again thank you so much Sunil@BeingHuman for nominating me..

      NOMINATED FOR SUNSHINE BLOGGER AWARD 

      Ohhh.. I’m grateful to receive this award. I am honored. I have been nominated for this award by my buddy…

      SHAYRA

      http://aethist.wordpress.com/
      Thank you so much Shayra… (sorry for the copy-paste..🙈🙈 )…..
      she is spreading the positive waves by her great content of writing. She writes from the depth of her heart and cares the World.. That’s the reason.. she dares to write on social issues and bringing awareness to the world.. her every content are worthy and touchy … Highly recommended to visit her blog….
      Meaning of Sunshine Blogger Award :-
      It was given to a Blogger by another Blogger who think they are inspiring and bring sunshine into the lives of their readers.Wow! (A lovely Gift to me).😘
      I can’t express my happiness in words ❤.
      Rules to follow:-
      1.) Thank the person who nominated you in a blog post and link back to their blog.
      2.) Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.
      3.) Nominate 11 other bloggers to receive the award and write them 11 new questions.
      4.) List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post and/or on your blog….
      Question asked me by Shayra:-

      1)How You come to know that You want to be a writer ,(describe one incidence)?

      Ans:- honestly speaking, I haven’t accepted me as a writer yet… but if I have to say how my W.P. Journey was started then you can get it in my “thank you Ayesha mam” post…

      2)Your favourite music ?

      Ans:- ammm…. Actually, I’m a music lover… I like all rock, pop or any Bollywood silent music.. but.. I choose it according to my mood ans situation.. so, if I’m in the gym…. then I love listening Enrique Iglesias songs.. and one of them Finally Found you song is my favorite one.. And when it comes in my bore mood there is only Arjit sings song for me…

      3)What you do when you feel depressed?

      Ans:- frankly speaking, when i feel depressed.. First I do meditation and relaxation techniques that I have learnt in Dr. Smriti parmars one of the best motivational workshop… Though remains something then I call to my mom and I feel refreshing after talking her..

      4)Why you like my blog ?

      Ans :- I am not professional writer to judge ur blog.. but if I have to say.. then I must say your blog is awesome. You don’t write on specific topics and you dare to write on social issues that I like most about ur blog.. Other than.. I get all funny and scary stories, life lesson, entertainment from ur blog.. so, I like ur blog….

      5)Which is my best post according to you and Why ?

      Ans :- You are my all time favorite blogger and according to me ” Reflection of my soul I & II” is ur best post .. Bcoz. You have shared momentous experience of ur life…. to write such should have Guts and that you have I guess … and it also resembles my story (stranger post) .. Sometimes strangers comes in our life and realises us about our hidden qualities and you have welcomed that moment of your life positively though it was not happy ending …. I wish you will get ur better half soon..👍 … and that’s the impact you started blog and job.. I really wanna thank him to gave us such a talented blogger SHAYRA…

      6) What inspire you to write?

      Ans :- my one and only inspiration is Appreciation and Love from my Fellow bloggers.. Love you all..😘

      7)Describe yourself in few words?

      Ans:-I’m simple, common and sweet type of guy who born to love 😍 only…

      8)What you love most in the nature?

      Ans:- I love😍 mostly wild life and Raining ☔… infact, its related to my hobbies .. Bcoz.. Sometimes I do wild life photography and love to 😍 wet in the Rain…

      9)What is the importance of Writing in your life?

      Ans:- according to me peaceful life is always nice.. becoz .. I can’t write in crowd.. so, I choose peaceful location to write..n when it comes to writing, I get chance to talk with my inner self and it gives me immense satisfaction and pleasure.. So, writing is so precious in my life….

      10)Whom you love the most?

      Ans :- I love😍 my Mom …

      11)What changes you want to bring in yourself and why?

      Ans :- to be punctual and wake up early in the morning 🌅 .. So, I would have got more time to learn everyday new.. bcoz.. I have so many dream wishes and sometimes I worry.. is this one life enough to fulfill my dream wishes..? .

      .. well this is all about myself and now its time ⏰ for Nomination: –